Rybářské potřeby
Impregnace, repelenty

Thermacell Stolní lucerna s odpuzovačem komárů PSLL2

3.5 (7)
919 Kč

Často hledaný produkt Thermacell Stolní lucerna s odpuzovačem komárů PSLL2 od výrobce s dobrým jménem Thermacell můžete najít momentálně na našich stránkách výhodně! Nyní pořídíte za 919 korun.

EAN: 8585041886575
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Thermacell
Prodejce: Chyť a pusť

Praktická, bezkabelová a přenosná ochrana proti komárům.

Praktická, bezkabelová a přenosná ochrana proti komárům. Kompaktní a odolný design. Účinně odpuzuje komáry vytvořením ochranné zóny. Dekorativní design lucerny a světlo které vyzařuje, dokonale ozdobí váš stůl nebo terasu a je ideální pro použití při grilování, zahradničení, pracích na dvoře apod. Světlo a ochrana proti komárům je možné používat nezávisle na sobě.

Princip fungování spočívá ve vypařování účinné látky, při zahřívaní napuštěného polštářku a to bez přítomnosti otevřeného ohně.

Zdrojem energie je patentovaný zásobník s butanem, který se vloží do konkrétního přístroje. Zásobník s butanem dodává energii zhruba na 12 hodin. Spuštěním přístroje se začne ohřívat kovová plotnička pod polštářkem, čímž se spustí odpařovaní účinné látky.

Účinná látka: Prallethrin, která se přirozeně vyskytuje v květech chryzantém.

Největší ochranná zóna

Výhody proti ostatním

  • Na pokožku nejsou aplikované žádné spreje, pleťové vody anebo chemické repelenty
  • Žádný otevřený plamen
  • Žádný hluk a bez zápachu
  • Jednoduchá náplň pro nepřetržité odpuzováni komárů
  • Bezúdržbové, po použití není potřebné žádné čistění
  • Efektivní odpuzovače komárů, které nikdy nebudete muset dobíjet

Detaily

Distribuce CZ

Kde koupit

Parys
Thermacell odpuzovač komárů
919 Kč
Chyť a pusť
Thermacell Stolní lucerna s odpuzovačem komárů PSLL2
919 Kč
O nás
Vybrat tu pravou rybářskou výbavu může být skutečná výzva, ať už jste na břehu vody nováček nebo zkušený profesionál. Naše stránka byla založena právě s touhou usnadnit tento výběr. Nabízíme nejen cenné rady a tipy pro začínající rybáře, ale také pečlivě vybrané vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější profesionály. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete vše od navijáků, prutů, přes návnady a nástrahy, až po pokročilé rybářské echoloty a další technologie. Nechte se inspirovat naší nabídkou a objevte to nejlepší z rybářského světa, aby vaše chvíle strávené u vody byly nejen úspěšné ale i nezapomenutelné.
Mohlo by vás zajímat
Základní informace a kontakty
Copyright © 2023 -