Rybářské potřeby
Impregnace, repelenty

Thermacell Ruční odpuzovač komárů MR-450X

4.5 (3)
1 099 Kč

Zlevněný výrobek Thermacell Ruční odpuzovač komárů MR-450X od top výrobce Thermacell seženete zde teď právě skutečně výhodně! Nyní pořídíte od 1 099 Kč včetně DPH.

Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Thermacell
Prodejce: Chyť a pusť

Nový model našeho nejvýznamnějšího výrobku vznikl na základě intenzivního výzkumu ve spojení se zpětnou vazbou od náročných dobrodruhů.

Nový model našeho nejvýznamnějšího výrobku vznikl na základě intenzivního výzkumu ve spojení se zpětnou vazbou od náročných dobrodruhů. Výsledkem je přístroj Heavy Duty na ochranu před komáry, který odolá i nejnáročnějším požadavkům při vašich nejbližších dobrodružstvích.

  • Nová odpařovací mřížka
  • Účinná látka vytvoří ochrannou zónu před komáry s rozlohou 21m2
  • Jedinečný ZoneCheckTM monitor Thermacell MR450 opticky ukazuje stav ochrany
  • Gumová výztuž
  • Pevná gumová ochrana a odolná konstrukce
  • Zabudovaná lišta příslušenství
  • Jednoduché připojení příslušenství na zadní straně MR450

Balení obsahuje 12ti hodinovou ochranu (1x plynová náplň, 3x účinný polštářek).

Princip fungování spočívá ve vypařování účinné látky, při zahřívaní napuštěného polštářku a to bez přítomnosti otevřeného ohně.

Zdrojem energie je patentovaný zásobník s butanem, který se vloží do konkrétního přístroje. Zásobník s butanem dodává energii zhruba na 12 hodin. Spuštěním přístroje se začne ohřívat kovová plotnička pod polštářkem, čímž se spustí odpařovaní účinné látky.

Účinná látka: Prallethrin, která se přirozeně vyskytuje v květech chryzantém.

Největší ochranná zóna

Výhody proti ostatním

  • N

    Detaily

    Distribuce CZ

    Kde koupit

    Chyť a pusť
    Thermacell Ruční odpuzovač komárů MR-450X
    1 099 Kč
    O nás
    Vybrat tu pravou rybářskou výbavu může být skutečná výzva, ať už jste na břehu vody nováček nebo zkušený profesionál. Naše stránka byla založena právě s touhou usnadnit tento výběr. Nabízíme nejen cenné rady a tipy pro začínající rybáře, ale také pečlivě vybrané vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější profesionály. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete vše od navijáků, prutů, přes návnady a nástrahy, až po pokročilé rybářské echoloty a další technologie. Nechte se inspirovat naší nabídkou a objevte to nejlepší z rybářského světa, aby vaše chvíle strávené u vody byly nejen úspěšné ale i nezapomenutelné.
    Mohlo by vás zajímat
    Základní informace a kontakty
    Copyright © 2023 -